LGT´s möbeltranstport koncept erbjuder möbel lagerhantering
 

LGT Lagerhantering

Møbelkonsolidering | LGT ClockworkMånga kunder väljer att ha sitt möbellager hos oss i Tibro. Med 70 000 m² lagerytor och 20 000 m²  terminalytor kan vi alltid hjälpa dig, även med kort varsel.

Inleveranser, plock och inventering är de huvudtjänster som erbjuds. Dessa styrs via vårt WMS-system. För oss är det en självklarhet att arbeta med moderna IT-stöd för högsta effektivitet och kvalitet i informationshanteringen.

Plockorder skapas när en butik säljer en möbel som finns på lager hos oss. Även här jobbar vi alltid med konsolidering, men finns det önskemål om att prioritera en order löser vi självklart också detta.

När det gäller kunder som säljer online skapas plockorder i samma stund som konsumenten trycker på ”Beställ”. Alla transaktioner sköts systemmässigt - våra kunders saldon uppdateras regelbundet och differenser stäms av löpande.

Lokalerna är särskilt anpassade för möbler och vår personal har många års erfarenhet av möbelhantering. Vår specialistkunskap om exempelvis varans behov av rätt temperatur och luftfuktighet gör att våra kunder kan känna sig trygga i att vi tar hand om varorna på bästa sätt.

Många sätter även stort värde vid att varje kund tilldelas en personlig kontaktperson som håller i allt från bokning till leverans och fakturering.

Nyheter Nyheder
Jultrafikinformation 2017
Läs mer

EU-toppmötet ändrar lastning/lossning till Göteborg
Läs mer

Uppdaterad turlista till Sverige
Läs mer

 
LGT Logistics LGT Logistics AB • Fågelviksleden 4 • Box 269 • SE-543 23 Tibro • Tel: +46 (0) 504 401 00 • Fax: +46 (0) 504 401 70 Kontakta oss