Möbellogistik och distribution | Våra tjänster - hela vägen
 

LGT Clockwork = våra tjänster – hela vägen

LGT Clockwork Våra tjänsterAtt alltid hitta bästa tänkbara lösningar som passar våra kunders behov innebär ofta en blandning av flexibilitet och rutiner. Ambitionen är att leda och utveckla, inte bara att följa och lösa.
 
LGT Logistics bedriver verksamhet i hela Europa från produktionsenheter i Sverige, Danmark, Finland och Litauen.
 
Vi är stolta över att ha lyckats knyta så många duktiga människor till oss. Våra medarbetares kunskap och erfarenhet är en viktig grund för företagets utveckling.
Nyckeln till framgångarna är närheten. Närheten till marknaden och kunderna, men även till varandra, vilket möjliggör snabba beslut när de krävs.
 
Vi ser gärna att du anlitar oss hela vägen för att  kunna ta del av hela vårt tjänsteutbud.
 
Vi kallar detta koncept – LGT Clockwork.
 
Det handlar om hur alla våra tjänster fungerar ihop och hur den viktiga synergin uppnås på  bästa sätt. Vi erbjuder smart logistik som ger vinster för såväl ekonomi och mijö och ser alltid till att optimera hela kedjan. På detta vis kan vi trygga leveranssäkerhet, kvalitet och ekonomi.
 
I ett urverk ingår flera viktiga delar som är beroende av varandra.  På samma sätt fungerar vårt urverk. Den ena tjänsten hakar i den andra och den tredje underlättar för den fjärde. Organisationens mekanismer och kugghjul får aldrig kärva. Allt ska rulla på. Eller ticka på!
 
Som en röd tråd genom allt vi gör löper våra värdeord; kunskap, varsamhet, punktlighet och flexibilitet.

I nära samarbete med partners inom nätverket MACH3000 kan LGT Logistics erbjuda en helhetslösning för möbeldistribution och lagring över hela Europa

Nyheter Nyheder
Jultrafikinformation 2017
Läs mer

EU-toppmötet ändrar lastning/lossning till Göteborg
Läs mer

Uppdaterad turlista till Sverige
Läs mer

 
LGT Logistics LGT Logistics AB • Fågelviksleden 4 • Box 269 • SE-543 23 Tibro • Tel: +46 (0) 504 401 00 • Fax: +46 (0) 504 401 70 Kontakta oss